Rotweiler
Alt på siden er copyright ©
kontakt os
I dec. 2009 fik vi efter mange overvejelser en ny hund!
Denne gang ikke en hund efter hjertet, men en hund efter behovet. Nemlig behovet for at beskytte vores små hunde, og skabe tryghed i vores hjem.

Danmark er ikke helt så tryg at leve i som tidligere. Tyve og banditter er blevet frækkere, og mere hensynsløse over for andre mennesker, og antallet af hjemmerøverier er steget.

Vi vile have en hund der kunne passe på os og de små hunde, og som ved sit udseende signalerede "her bestemmer jeg".
Men som samtidig ville skulle det være en god familiehund.
Vi var også klar over at der skulle en del mere træning til, end vi normalt bruger.

Sally aflæser os og vores kropssprog og mimik konstant og man kan næsten høre hvordan hjernen arbejder for at finde ud af hvad vi NU mener!

Det er en spændene oplevelse, og det var fantastisk at opleve hende tage sin opgave alvorligt første gang, 5 mdr. gammel hvor hun modigt gik gennem en mørk stald for at undersøge en mærkelig lyd!
Sally, vores store pige
Valget faldt tilsidst på en renracet Rotweiler, en tæve, så den trods alt ikke blev for tung at håndtere.
Og det var et godt valg. Bortset fra at Sally har erobret vores hjerter, og er en fantastisk kærlig hund over for os, så har vi fået en hund der passer på os, på de små, og ikke mindst på hendes territorie som er hele området hos os.
Vi træner! Og vi træner! Og det giver pote i mere end en forstand, for Sally elsker at lære og hun er god til det.
Idag er jeg ikke det mindste bekymret for at være alene hjemme, eller lade hundene være alene. Sally passer på, og når man ser hårene rejse sig ned ad ryggen og hører hendes brummen dybt ned i maven, - efterfulgt af en dyb, dyb gøen, så er det meget vanskeligt at forestille sig nogen turde tage udfordringen op. Hun vil give sit liv for at beskytte os!
Her er Sally 6 mdr. gl. og meget hvalpet. 12 mdr. gammel har hun nu nået sin størrelse, men mangler endnu at få bryskasse og tyngde. Kræfterne kommer til udtryk når hun smider rundt med sit bedste legetøj: et bildæk!
28.jan. 2011. Hjemme igen med Agnes der var blevet opereret, mødte der os dette syn.
Sally har med stor omhu, undersøgt hvor meget dunfyld fra en enkelt sofapude kan fylde. Hun må ha´haft det RET sjovt! Og faktisk var det ikke så slemt at ryddde op bagefter. Men vi fandt dun i sofaen i lang tid efter
Juni 2014. Vi har mistet Sally. Sally blev 4 år.